Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

Categorii Produse

Producatori

 

Hidrofor cu carcasa inox 20l Aqua Tech, 800W, 3200 l/h

Hidrofor cu carcasa inox 20l Aqua Tech, 800W, 3200 l/h

Hidrofor cu carcasa inox 20l Aqua Tech, 800W, 3200 l/h

Detalii


510,00 lei TVA inclus

Hidrofor cu carcasa inox 20l Aqua Tech, 800W, 3200 l/h


Hidrofoarele Aqua Tech sunt adecvate pentru a fi utilizate in gradini sau gospodarii.

Inainte de pornire se racordeaza conducta de aspiratie si de refulare la pompa. Prin conducta de aspiratie se aspira apa din rezervor/fantana inspre pompa. Racordul de aspiratie este pe partea laterala a pompei. Imbinarea conductei de aspiratie trebuie sa fie intotdeauna etansa, altfel aspiratia va fi defectuoasa sau chiar imposibila.

Conducta de aspiratie se va echipa cu o supapa de retinere/sorb. Altfel dupa oprirea pompei presiunea din sistem se va descarca prin conducta de aspiratie, cea ce in cazul utilizarii pompei pentru alimentare cu apa, ar rezulta porniri/opriri frecvente a pompei.

Se recomanda montarea unei supape de retinere/sorb direct pe racordul de aspiratie a pompei. Astfel conducta de aspiratie nu va fi sub presiune. Deasemenea se poate monta o supapa de retinere/sorb la capatul conductei de aspiratie.

Pompele sunt cu autoamorsare, dar trebuie amorsate la prima punere in functiune.

Carcasa pompei trebuie umplata cu apa prin racordul de umplere de pe corp. Inainte de umplerese desurubeaza dopul filetat si se umple corpul cu apa cand este evacuat aerul din corpul pompei. In timpul umplerii pot ramane bule de aer in interiorul pompei. In astfel de cazuri se va agita usor pompa in diferite directii pana la eliminarea acestor bule de aer si se va continua umplerea pana la evacuarea completa a aerului din corpul pompei. Dupa evacuarea aerului se insurubeaza dopul in racordul de umplere. Dopul nu trebuie strans in mod excesiv pentru a se evita deteriorarea filetelor. 

Durata de mers in gol (pana la aparitia apei la partea superioara a conductei de aspiratie/racord de aspiratie pompa) la pornire nu poate sa depaseasca 7 minute. Pentru a prescurta acest timp se recomanda ca inainte de pornire sa se umple in totalitate conducta de aspiratie (inclusiv filtru). Inaltimea maxima de aspiratie (distanta pe directie verticala de la nivelul luciului apei pana la racordul de aspiratie a pompei) pentru toate pompele este de 7 m. Portiunea orizontala a conductei de aspiratie trebuie sa fie usor inclinata dinspre sursa de apa catre pompa, altfel se va aspira aer din conducta si pompa nu va putea functiona normal.


Caracteristici tehnice:

  • adancimea maxima de aspiratie: 7 m
  • inaltimea de pompare maxima: 40 m
  • debit maxim: 3.2 m3/h
  • putere electrica maxima absorbita: 800 W
  • alimentare electrica: 230 V

 

Garantie: 24 luni

22 alte produse din aceeasi categorie