Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

Categorii Produse

Producatori

 

Fosa biologica IMHOFF 5 - 930 litri

Fosa biologica IMHOFF 5 - 930 litri

Fosa biologica IMHOFF 5 - 930 litri

Detalii


1 850,00 lei TVA inclus

Fosa biologica IMHOFF 5 - 930 litri


Fosa biologică tip IMHOFF din PE reciclabil (polietilenă liniară) este compusă din două zone monobloc, zona de sedimentare, care trebuie să prezinte un volum minim de 40 litri/utilizator și zona de fermentație cu un volum minim de 110 litri/utilizator.

Fosa prezintă două capace: unul de vizitare iar altul de vidanjare necesare la inspectarea zonei de sedimentare și pentru preluarea nămolului, o gură de intrare a rezidurilor cu garnitură externă de cauciuc, o gură de ieșire a apelor limpezi.

Apele uzate menajere se limpezesc parțial în zona de fermentare și sunt evacuate prin puțuri absorbante și drenuri, iar nămolul depus la fundul fosei fermentează timp îndelungat, până la mineralizare, prin acțiunea organismelor vii și este îndepărtat după un interval prin vidanjare.

Avantajul acestei soluții consta și în faptul că volumul deșeurilor care se vidanjează este foarte mic comparativ cu volumul corespunzător al depozitului sedimentar, deoarece acesta, prin acțiunea bacteriilor anaerobe se mineralizează și pierde din conținutul de apă (peste 95%).


Caracteristici tehnice:

  • volum rezervor: 930 litri
  • înălțime rezervor: 1230 mm
  • diametrul: 1110 mm
  • diametru racord evacuare: 110 mm
  • greutate: 46 kg

 

Garanție: 2 ani