Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

Producatori

 

Semineu cu bolta Economic-BS 9 kw

Semineu cu bolta Economic-BS 9 kw

Semineu cu bolta Economic-BS 9 kw

Detalii


550,00 lei TVA inclus

Semineu cu bolta Economic-BS 9 kw


Șemineul 9 kW cu bolta ECONOMIC-BS este fabricat din tablă de oțel de 3 mm. Din punct de vedere constructiv se compune dintr-o cameră de ardere și o carcasă exterioară, intre care există un spațiu prin care circulă ascendent aerul încălzit.


Camera de ardere (focarul) al șemineului 9 kW cu bolta ECONOMIC-BS este căptușita cu plăci termorezistente din vermiculit sau șamotă iar în partea inferioară există un grătar de fonta ușor de înlăturat pentru curățire. În partea inferioară, sub camera de ardere și grătar se afla cenușarul.

Ecranarea camerei de ardere cu plăci termoizolante din vermiculit sau șamotă asigură în timpul funcționării un focar cald, ce permite o ardere mai bună și un randament mai ridicat. Vermiculitul utilizat nu prezintă pericol pentru mediu fiind construit din materiale minerale naturale.

Aerul de ardere al combustibilului este divizat în două părți: aer primar și aer secundar. Aerul primar, preponderent ca debit, este introdus sub grătar și se ajustează cu rozeta de reglare sub grătar. Aerul secundar este introdus în partea superioară a focarului, reglarea debitului de aer se realizează prin intermediul riglei de reglare amplasată deasupra ușii.

Protejarea sticlei termorezistente contra afumării se face cu o perdea de aer introdus prin ajustarea riglei de reglare de sub geam.

Ușa de încărcare al șemineului 9 kW cu bolta ECONOMIC-BS prevăzută cu un geam din sticlă termorezistentă, asigură accesul pentru încărcarea cu lemne, curățare și evacuarea cenușii.

Șemineul 9 kW cu bolta ECONOMIC-BS în partea inferioară este prevăzută cu un spațiu pentru stocarea bucăților de lemn.

Șemineul 9 kW cu bolta ECONOMIC-BS este livrat:

Șemineul se livrează monobloc, fixat pe un palet de lemn și protejat în folie de plastic. Aparatul este însoțit de manualul de utilizare, declarația de conformitate și certificatul de garanție.


Caracteristici tehnice:

-putere: 9 kw

-combutibil: lemne

-latime: 445 mm

-inaltime: 970 mm

-adancime: 375 mm

-diametrul racordului la cos: 120 mm

-consum combustibil: 3.4 kg/h

-greutate: 46 kg


Garantie: 2 ani 

4 alte produse din aceeasi categorie