Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

Producatori

 

Solutie pentru curatare centrale pe combustibil Cleanex Gudron

Solutie pentru curatare centrale pe combustibil Cleanex Gudron

Solutie pentru curatare centrale pe combustibil Cleanex Gudron

Detalii


30,00 lei TVA inclus

Solutie pentru curatare centrale pe combustibil Cleanex Gudron

 

Produsul este o solutie acida, bine inhibata anticoroziv, cu continut de antispumant si indicator de pH, utilizata la indepartarea crustelor depuse pe suprafetele instalatiilor ce realizeaza procese de transfer termic la care unul din agenti este apa cu duritate mare.

 

Domeniu de utilizare

Se utilizeaza pentru inlaturarea depunerilor de calcar din boilere, schimbatoare de caldura ale centralelor termice si din alte elemente de instalatie, realizate din cupru si fier. Exceptie fac componentele de inox, aluminiu ,zinc si aliajele acestora. Utilizat in concentratiile recomandate, produsul nu ataca garniturile de cauciuc, fierul ,cupru si fonta.

 

Procedura de spalare a instalatiilor

-Se dilueaza dezincrustantul cu apa in proportie de 10% - 25%, in functie de gradul de incrustare , la temperatura de 20-30 ºC.

-Se circula solutia de CLEANEX Fe-Cu in instalatie cu o pompa de spalare EVOLUTION sau PROMAX cu rezervor de plastic si supapa de sens, 30-60 minute cu inversarea sensului la fiecare 20 minute.

-Se urmareste fenomenul de dezincrustare prin intermediul indicatorului de culoare(rosu) la pH acid . In cazul in care solutia se decoloreaza, se completeazacu dezincrustant nou in concentratie de 10%.

-Daca produsul este inca acid (rosu) si mai exista portiuni de depuneri, se prelungeste timpul de spalare cu 60-120 minute.

-Dupa dezincrustare, instalatia se goleste si se spala bine cu apa.

-Se incarca din nou pompa cu solutie de NEUTRALIZER 0,5%-1,5% care se circula 10-20 minute. Se clateste cu apa.

2 alte produse din aceeasi categorie